El Blog de la clase de 5é A

dijous, 4 d’octubre del 2007

Recepta del mes




COCA DE CARBASSA
Ingredients:

1\2 kG. carabassa


4 ous


2 gots d´oli de dacsa


1\2 Kg. de sucre


1\2 Kg. de farina


4 llimonades A i B


1 sobre de rent Royalcanyella,


sucre i pinyons



Bullir la carabassa i escòrrer, deixar gelar un poc. Barrejar la carabassa, l´oli els ous i el sucre. Remenar. Afegir la farina poc a poc, evitar els grums. Posar les llimonades 1 - llimonada A , 2- llimonada B. Remenar i afegir el rent. Posar al forn 3/4 d´hora. El forn a 175 graus. Abans de posar al forn decorar amb els pinyons i posar sucre i canyella per damunt.
Espere que us agrade. Compartiu receptes en el blogg.
Ah per cert , heu fet el disfraç de Halloween!!!!!!!!!!!!!!!!